Facebook, Messenger uygulamasına son güncellemeyi getirdikten sonra güncellemeyle harika bir özellik ekledi; kullanıcıların karşı taraftan gelen mesajları okuduktan sonra kısa bir süre sonra silmelerine, yani mesajın otomatik olarak yok edilmesine olanak sağladı.
Facebook, Messenger uygulamasına gelen yeni güncellemenin ardından, kullanıcıların mesajları karşı taraf tarafından okunduktan sonra gizlemesine, yani mesajları okuduktan sonra sanki kendi mesajından kaldırmışsınız gibi imha edilmesine olanak tanıyan yeni bir özellik ekledi. hesap.

Bu yeni özellik kesinlikle kullanıcılara çok fayda sağlayacak ve bu yazımızda nasıl uygulanacağını açıklayacağız. Bu nedenle öncelikle Messenger uygulamasını güncellediğinizden emin olun, ardından arkadaşlarınızla herhangi bir sohbeti açtığınızda adresinde onların adına tıklayın. üstteki resimdeki gibi:
Ardından resimdeki gibi yeni özelliği, gizli konuşmayı veya Arapçada gizli konuşmayı seçin:
Seçtiğinizde sadece bir mesaj yazın ve gönderdikten sonra, alacak kişi okuduğu anda sanki onun hesabına girip kaldırmışsınız gibi kaybolacaktır.
Bu arada bu özellik, gönderdiğiniz mesajın görünmesi için 5 saniyeden başlayıp tüm güne kadar belirli bir süre belirleme seçeneği de sunuyor.




